6/07/19 HLMRMeer Oldtimer Festival Hoofddorp

OVH ontving onlangs informatie van HE-Events over een Oldtimer Evenement in Hoofddorp, die ze groots aanpakken. Om dit voor hen te promoten, vind je uiteraard ook bij OVH informatie over die jaarlijks terugkerend evenement.

Op 6 juli 2019 houdt HE Events haar 1ste Oldtimer Festival in Hoofddorp.
HE Events is voornemens dit jaarlijks te verzorgen. Buiten een Puzzeltocht / Tour Tocht is er tevens een Show your Oldie en een Kofferbak verkoop. 
Voor dit jaarlijks terugkerend evenement hebben ze een maximaal aantal deelnemers van 2000 deelnemers ingesteld.

 

Bij zo’n groots opgezet evenement kan de OVH natuurlijk niet ontbreken Buiten dat een aantal OVH-leden zich al opgegeven hebben voor de Tourtocht/Puzzelrit, zijn er ook al OVH-leden aanwezig met een marktkraam. Wil je je opgeven voor de rit of wil je zelf een marktkraam?! Dat kan…
Zie hiervoor http://www.hlmrmeer-events.nl/classic-hlmrmeer/info-hlmrmeer-classic/ voor meer informatie.


6/04/19 Door de Bollenrit 2019.

Opgeven is nog mogelijk tot en met 5 april.  

Qua weersvoorspelling ziet het er goed uit. DROOG!! En dan nog met een licht zonnetje erbij… geen reden om niet te gaan dus. Op naar de Bollen!

 

Door de Bollen rit 2019

Op 6 april 2019 wordt er weer de “Door de Bollenrit” gehouden onder de bezielende leiding van Jelle en Carla Beemdelust.

Verzamelpunt voor de rit is Beverwijk. Voor meer informatie en aanmelden, verwijzen we je vooralsnog door naar https://www.facebook.com/events/251101569162366/

LET OP.  Kom je via de Oldtimer Vereniging Haarlemmermeer (OVH), meld dit even bij je aanmelding.

                                       TOT 6 april in Beverwijk.